divendres 8 de novembre
MONTADITO DE CRANC
FEM PANELLETS!!!!
divendres 25 d'octubre
TARTALETES DE MASCARPONE
divendres 18 d'octubre
COULANT DE XOCOLATA
GALETES DE NUTELLA
Ingredients (per unes 35 galetes)
- 200 grams de farina
- 50 grams de Nutella
- 100 grams de mantega pomada
- 100 grams de sucre
- 1 ou
- 35 Lacasitos
Elaboració
- Batem la mantega a temperatura ambient amb el sucre i la Nutella fins que es converteixin en una massa cremosa.
- Hi afegim l’ou i seguim barrejant.
- Incorporem la farina tamisada a poc a poc, i anem remenant perquè la massa es torni homogènia.
- Emboliquem la massa amb paper film i la guardem a la nevera.
- Passats com a mínim 30 minuts retirem la massa de la nevera, la desemboliquem i comencem a fer boletes petites amb les mans. Un cop tenim la bola, l’aplanem sobre una superfície per donar-li la forma de galeta. Si cal amb un motlle rodó podem acabar de tallar i polir les vores.
- Posem una mica de Nutella en una mànega pastissera (o simplement fem servir una cullereta petita) i fem una boleta al centre de cada galeta. Al damunt de la boleta hi posem un Lacasito (o una avellana!) fent pressió per aplastar-la una mica.
- Coem les galetes al forn a uns 180º un 10 minuts. Deixem refredar sobre una reixeta i ja estan a punt per servir.
Rico-rico
ResponEliminaARNAU CAÑELLAS SOU MOLT BONS CUINERS
ResponElimina